Ummah melayu bangga mengaku tak ada dara.. upload di Facebook

Tudiaaa.. Perempuan ni bangga walaupun takde dara takpe boyfriend dia masih mahu terima kekurangannya. Apa yang mengejutkan, perempuan ni siap buat status kat facebook lagi perhhhhhh dahsyat baq hang!

“Walaupun dah tak de dara, masih ada yang menerima. Terima kasih,”

Hurmmm.. Pandainya perempuan ni, takde maruah ke ekkk yang pi post benda macam tu? Dah tahu diri tu kekurangan aib sendiri tu sembunyi la buat apa nak canang satu dunia yang diri tu dah takde pape.

Memalukan betul lah!! Dah la beragama Islam.. Slumber je dia mengaku macam tue. Orang bukan Islam pun tahu nak tutup aib sendiri yang dia ni rileks jer memalukan diri sendiri. Last-last kena kutuk kat laman sosial.

Lelaki nak sedap jer boleh la terima cer kalau jumpa lelaki yang nak cari perempuan nak buat bini, terimakah?? Lain la kalau pasangan tu betol-betol ikhlas.-TiraGomez/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *