Bapa menyesal ajar anak 19 bulan minum Arak.

Amboiii-amboiiiii…. Tak padan dengan kecik!!!! Dah pandai berjinak-jinak minum arak. Besar nanti jadi apa la, dah time kecik-kecik pun dah sentuh benda macam tu. Budak macam dia still minum susu tapi dia terlebih advance minum arak!

Gambar tu mencetus kemarahan orang ramai di China. Korang tau baby tu namanya Tangtang baru aje berusia 19 bulan dan boleh minum arak sekali teguk aje. Hebat!!!!!

Menurut bapa Tangtang, dia ada bagi Tangtangg beberapa titik arak masa diorang ada hadir satu majlis dan dia tengok anak dia start mabuk. Confirm la mabuk tu kan arak!!! Pi bagi tu pasal apa tak tau!

Bapa Tangtang menggalakkan anak dia minum alasan dia nak pupuk keberanian dalam diri Tangtang. Cehhh.. gitu pula cara dia!! Dia dok bagi Tangtang minum wain putih dan wain merah.

Tapi sekarang dia menyesal pula lepas anak dia dah tak mau minum susu. Yang dia tau ARAK aje dapat puaskan dia. Tu la lain kali fikir dulu buat apa-apa. Sekarang menyesal pun dah tak berguna. Nasi dah jadi bubur!! – MissHana/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *