Jubah baju melayu dua alam.. Boleh buat baju Hujan..

Wahhhhhhh!! Gomez ingatkan dorang reka baju hujan je untuk mengelakkan dari terkena air hujan. Tapi rupa-rupanya pereka-pereka dunia fesyen ni ada jugak keluarkan jubah jenis kain PVC bagi mengelakkan baju korang dari basah.

Berguna jugak kan, mana la tahu nanti time nak beraya tu tengah seronok bawak motorsikal alamakkkk hujan pulak. So kalau korang pakai jubah PVC ni korang tak payah dah nak berhenti berteduh dekat bustop.

Korang direct je bawak tengah hujan tu macam takde apa-apa berlaku hahaaaa… Sebab jubah ni kalis air doe nak risau apa korang tak basah punya la haha! Bunyinya macam kelakar la pulak. Lepas ni kalau minum air tertupah atas baju ke dah tak kalot lagi dah.

Hingus baby tercalit kat baju ke tayah risau, haha! Tapi apa yang Gomez hairan tak panas ke pakai kain PVC ni??? Macam agak panas je.

Lagi satu, fotoshoot untuk jubah dorang ni memang rare habis hahaaa!! Shoot dalam swimming pool kot tak pernah dibuat orang pakai jubah terjun swimming pool. Ingatkan nak promote baju renang baru tadi kihkihkih!-TiraGomez/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *