Lelaki potong zakar sendiri selepas bercerai..

Kenapa la dipotong zakar tu???tak sakit ke??tak kan tertekan sampai nak potong anggota badan bagai!! Apa masalah Chan, 41 dari China ni?? Berat sangat masalah tu?

Dah potong zakar tu and then buang dalam sungai, senang kan!nak bagi ikan makan kot!!kihkihhhh.. Chan cuba bunuh diri sebenarnya. “Saya terlalu mabuk dan tidak berasa sakit langsung,’’ kata Chan.

Menurut Chan, dia tertekan selepas dia bercerai dengan isteri dia tiga tahun lalu. Ehhh.dah lama bercerai still tak dapat terima kenyataan ke??

Sebenarnya Chan bukan takat tertekan pasal cerai aje, selepas dia cerai dengan isteri dia kan rumah yang diorang tinggal bersama dulu ‘jatuh’ di tangan isteri dia. Anak-anak pun tinggal mak diorang.

So Chan ni dah la keseorangan dan rumah pun tak ada. Sekarang dia dah tak mempunyai apa-apa lagi sebab tu stress sangat kan! diorang cerai pun sebab isteri dia dah tahan dengan Chan yang tak berduit.

“Bekas isteri saya mendapat rumah selepas kami bercerai dan anak saya juga menetap bersamanya. Saya kini tidak mempunyai apa-apa lagi,’’ kata Chan.

Begini la putaran hidup. Tapi bergantung kepada diri sendiri untuk bangun semula hadap dengan hidup yang penuh cabaran! MissHana/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *