Putri Balqis beraksi separuh telanjang dalam Instagram..

Masih ada lagi rupanya golongan selebriti melayu/Islam yang tak sedar bahawa berbikini tu tak sesuai dengan budaya masyarakat kita.. Tak tahulah apa yang bestnya berbikini ni sampai sanggup tayang habis dalam akaun media sosial masing-masing..

Bila kena kutuk dengan netizen, mulalah nak meroyan salahkan peminat yang kononnya busy body tentang kehidupan artis tersebut.. Tapi kalau awak tu pakai elok-elok, rasanya tak ada sapa pun yang nak kutuk kann?

Cuba korang tengok artis yang baru nak belajar kenal dunia nih.. Kecik-kecik dah pandai tayang gambar berbikini.. Besar nanti apa pulak yang dia nak tayang gamaknya ye?

Nak salahkan Putri Balqis ni seratus peratus pun tak boleh jugak beb.. Patutnya yang mengajar si Balqis ni berpakaian yang betul adalah mak bapaknya..

Kalau cara berpakaian mengikut adap sopan orang Islam pun mak bapak budak ni tak reti nak ajar pada anak dia, rasanya bab-bab lain lagi fail lah kann…

Kalau kecik-kecik dah tak diajar menutup aurat, bila besar nanti agaknya dia nak peduli tak dengan benda-benda lain yang lebih besar? Semoga budak ni dilindungi Tuhan dan mak bapaknya dibukakan hati untuk ajar anak menjadi lebih baik.. – Big B/Utaranews.com