Gambar live #BERSIH4 di sekitar Kuala Lumpur.

Bersih 4 kali ini nampaknya mendapat sambutan hebat oleh kaum cina.. Rata-ratanya demonstrasi kali ini dipenuhi oleh kaum cina berbanding bangsa melayu dan juga kaum lain..

Apakah ini menunjukkan bahawa kaum cina sudah tidak sabar untuk menggulingkan pemerintahan orang melayu di Malaysia? Ataupun indikator ini membuktikan bahawa cina kini sudah tidak mahu menunggu lama untuk mengambil alih kuasa politik orang melayu?

Bangsa melayu harus buka mata.. Jangan jadi alat propaganda untuk kepentingan kaum lain di tanah air sendiri.. Kaum minoriti sekarang ini sedang melakukan provokasi terhadap pemerintahan orang melayu.. Adakah melayu rela dipergunakan?

Kemerdekaan negara yang merupakan hasil usaha pemimpin melayu terdahulu cuba dimusnahkan oleh jawatankuasa bersih 4 yang dikepalai oleh kaum pendatang.. Apakah bangsa melayu tak sedar??

3 thoughts on “Gambar live #BERSIH4 di sekitar Kuala Lumpur.

 • 29/08/2015 at 4:31 am
  Permalink

  semua muka pemakan babi . 99% confirm.

  Reply
 • 29/08/2015 at 4:37 am
  Permalink

  kalau dia berani guling kerajaan…..kita sapu kasi habis……

  Reply
 • 29/08/2015 at 6:13 am
  Permalink

  Skrg ni ramai Cina yg marah kat kerajaan kerana GST,sbb tu mereka hadir tunjukkan kemarahan.Mereka dh x berapa nk boleh tipu banyak kerana GST.Inilah yang dpt dilihat dari Bersih 4

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *