Izara Aishah tayang Lurah Berahi bersama Anak lelaki Datuk Siti Nurhaliza.

Nampaknya kehadiran artis-artis kat KL Fashion Week memang menjadi perhatian netizen.. Mana taknya, hadir majlis fashion, betul-betul fashion antarabangsa yang dorang dok pakai.. seksi bebenor.. Sakit mata orang yang melihatnya..

Terkini, Izara Aishah pulak jadi mangsa.. Dia punya pakaian mendedah dada la wei.. Dada dah la boleh tahan besar.. Memang dia nak tunjuk kat orang la kot..

Miss A pun tak faham, artis masa kini lebih banyak kontroversi dari bakat.. Patutnya bakat dulu diutamakan dari kontroversi.. Bakat tak seberapa,  kontroversi je yang lebih..

Memang ramai yang dok kutuk keseksian Izara ni.. Dulu kecoh kat media dah tak nak berpenampilan seksi.. Tapi, hadir minggu fesyen ni terjalak pulak seksinya.. Miss A sempat jugak tengok-tengok Izara punya akaun Instagram..

Gambar full Izara pakai baju ni memang tak ada.. Dah tahu agak seksi, tu yang dia tak nak muatnaik kat laman sosial.. Kalau muatnaik jugak confirm kena kutuk.. Gambar ni pun dikongsikan di akaun Instagram milik Awal Ashaari..

Semoga artis-artis kat Malaysia ni bawa-bawa la insaf berpakaian menjolok mata.. Peminat pun dah lali la tengok korang dok tayang aset tu.. Tapi, ada antara komen dari peminat mendakwa asset Izara tu tak beranak dah jatuh.. Tu pun nak tayang.. Fuhh.. Pedas.. Miss A/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *