Lelaki kutuk nurse sebagai hamba abdi dan KULI batak!!

Makin berani pulak spesis lelaki tak guna dan badget good-good keluarkan perkataan-perkataan yang pedas dan pastinya menyakitkan hati bila di dengar. Terutama sekali bagi dorang yang bekerja sebagai nurse atau misi.

Haritu ada lelaki tak guna ni cakap yang nurse-nurse kat hospital semua sibuk nak tengok kemaluan lelaki. Kali ni muncul pulak lelaki spesis yang sama kata semua nurse hanya jadi cacai dan kuli batak je kat hospital tue.

Perhhhhhhh….berasap terus telinga ni dengar ayat pedas mamat Indrasyah Aiman nih. Biadapnyaaaa!! Slumber je hina nurse kata dorang ni hamba abdi je sebab dorang takde lulusan apa-apa, setakat SPM je apa la sangat nak dibandingkan dengan doktor yang berkelulusan Master apa semua tuh.

Memang la doktor gaji besar sebab dah skop kepakaran dorang lebih berbanding nurse….tapi kalau takde nurse dorang pun tak boleh nak buat kerja dengan lanjar jugak. Sebab nurse jugak la yang dok bantu dorang handle semua tu.

Aieeeeee….sakit hati betul dengan manusia yang berlagak macam ni. Macam dia tu bagus sangat nak hina pekerjaan yang mulia ni. Dia tu belum tentu dapat berbakti macam ni, sombong je lebih.-TiraGomez/UtaraNew.com

3 thoughts on “Lelaki kutuk nurse sebagai hamba abdi dan KULI batak!!

  • 20/08/2015 at 3:15 pm
    Permalink

    lelaki itu mungkin jiwa kacau setelah putus cinta dgn nurse sb asik2 nurse tu je yg kna belanja makan atau lelaki itu dari spesis makan buah buahan saja

    Reply
  • 20/08/2015 at 4:11 pm
    Permalink

    Indrasyah aiman tu keturunan lanun kot…cuba cek salasilah keturunan…sbb lanun ni bkn reti nk hormat orang…

    Reply
    • 20/08/2015 at 11:24 pm
      Permalink

      apa pekrjaan lelaki ni…doktor,lawyer majisteret, jurutera? klau setakat tukang sapu hospital x payah nak komen kerja org…kau tunggu bila kau jatuh sakit tinggal d hospital kita tengok siapa yang dia panggil doktor ke nurse….doktor manayag akan layan dia or bawa dia ketandas bila dah x bleh jalan

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *