Nasib Nora Danish ibarat hampas tebu.. Habis madu sepah dibuang.

Sebelum ini ada khabar angin mengatakan pasangan romantik dan so sweet iaitu Nora Danish dan Nedim Nazri dah putus cinta.. Kantoi pun sebab pasangan ni dah tak muatnaik gambar bersama, Nedim pun selalu dok muatnaik beberapa ‘quote’ macam orang dah putus cinta..

Terbaru, Nora dah dedahkan sendiri pada media, memang dorang ni dah putus.. Tapi, tak pulak Nora bagitahu punca dorang putus..

“Hmm… Kami mengambil keputusan mahu berpisah atas kebaikan bersama. Itu sahaja. Lagipun cinta tidak semestinya dimiliki.

Itu sahaja yang boleh saya jelaskan kepada semua. Tak nak cerita panjang-panjang,” jelas Nora..

Hmm.. pergi sana ke sini dah macam laki bini, tengok-tengok putus macam tu je.. Manalah maruah diri korang ini.. Tulah orang cakap kalau nak bercinta tu jangan nak showoff sangat macam ko je yang ada boyfriend..

Bila dah putus tengah jalan, malu diri sendiri je.. Tak pasal-pasal kena kutuk dengan peminat.. Ramai peminat yang tak suka tengok kemesraan yang ditunjukkan pasangan ini dalam laman sosial.. Iyalah, dorang ni kan selalu je bercuti bersama.. Tengok-tengok putus macam tu je..

Artis lain, dok bercinta tak heboh pun, tahu-tahu dah kahwin je.. Macam tu la bagus Nora ye.. Miss A/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *