Nurse jawap tuduhan suka tengok kemaluan lelaki..

Eshhhhhhh…biadap punya jantan!! Dasar lelaki tak sayang mulut betul lah! Ada ka patut sedap-sedap cakap yang nurse kat hospital sibok-sibok nak tengok ko*e pesakit lelaki. Helloooooo…excuse me! Kalau tak disebabkan kerja, dorang pun tak hadap la nak tengok bebird korang!

Siap tuduh lagi yang nurse-nurse perempuan sebenarnya sengaja nak tengok barang dorang masa tengah kencing nak test urine. Adoiii rendah betul knowledge jantan ni!

Disebabkan mulut puaka si jantan-jantan tak guna nih, finally muncul jugak wakil nurse bersuara untuk pertahankan maruah dan kerja dorang. Kata Putry Al Wafa yang juga seorang nurse, ‘kami sebagai Nurse WANITA langsung tak hadap nak tengok kemaluan lelaki’.

Nak amik sebijik!! Ingat nurse kat hospital tue giler seks kot suka-suka nak tengok korang punyer. Bersyukur la, kalau tak disebabkan nurse, sapa nak basuh taik busuk dan jijik mak bapak korang yang korang hantar dapatkan rawatan kat hospital tu?

Maibe brader ni basuh sendiri taik mak bapak dia tapi kalau time dia takde kat hospital agak-agak sapa basuk taik mak bapak dia ek?? Cakap pakai otak la bro! Siap pertikai lagi gaji nurse, kononnya hospital tu bukan nurse yang punya. Eshhhh sombong betul jantan ni.

Orang-orang macam ni baik mati reput je dari bagi rawatan kat dorang. Sudah la orang tolong, banyak mulut pulak. Memang la berbayar, tapi nurse pun ada hati dorang bukannya robot.-TiraGomez/UtaraNews.com

One thought on “Nurse jawap tuduhan suka tengok kemaluan lelaki..

  • 21/12/2016 at 8:04 am
    Permalink

    an idiot really an idiot…to say such a thing about nurses is really a stupid fool…I don't know what makes a person thinks that way about nurses…I just feel embarrassed being a guy…knowing that there is such a guy so stupid and shameful to say such a thing…nevertheless…to all nurses , you are doing a good job..regardless to a mele or female patient…taking care of patient is never easy… especially some male patient who mengada ada…tak tahan sakit lah, padahal depa yang nak ambil kesempatan…Good job to the nurses out there…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *