Tasha Shila pakai seksi dapat pembelaan..

Beberapa hari lalu, gambar Tasha Shilla berpakaian seksi waktu bertemu dengan selebriti Korea Selatan, Jay Park memang menjadi bualan hangat netizen.. Mana taknya, pakai baju macam nak tayang dada tu kat orang je..

Ramai orang mengkritik Tasha pakai macam tu sebab nak tayang tetek siliconnya kat Jay Park.. Banyak lagi kecaman dan kata-kata negatif telah diberikan kepada Tasha.. Tapi, Tasha nampaknya macam dah lali dengan kritikan peminatnya ni..

Terbaru, Miss A dapat tahu Nazim Othman dah muatnaik gambar serta kapsyen di Instagram seperti nak mempertahankan Tasha dan bagi nasihat kat ‘haters’ semua.. Korang mesti pelik kan, kenapa Nazim nak mempertahankan Tasha.. Nak kata dorang ni bercinta, memang tak pun..

“Don’t go too quick judging others U forget to reflect on yourself. Darlings, no one’s perfect. No one’s maksum except para nabi. jangan ghairah sangat menaip kat media sosial, atau menghamburkan kata-kata berunsur negatif apabila U tengok orang lain berbuat dosa. U pray for them not memaki hamun. Come on darlings, U pun tau hari-hari U buat dosa, U know that, no matter how good and pious U think U are. After all, His mercy is higher than any other beings, any of us. ????” tulisnya..

Sebenarnya, yang jadi punca si Tasha ni kena kritik teruk sebab berpakaian seksi jumpa Jay Park mula bila Nazim muatnaik gambarnya  bersama Jay Park dan Tasha Shilla.. Dari gambar yang dimuatnaik oleh Nazim tulah, Tasha dapat kritikan teruk.. Mungkin rasa bersalah, tu yang Nazim tampil backup Tasha.. Miss A/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *