Wanita Putus Telinga Akibat Tendang Anjing.

Di Beijing, seorang perempuan yang dikenali Shuang, 19 putus telinga selepas digigit tuan anjing. Laaaaa.. Ingatkan kena gigit dengan anjing sebab Shuang tendang anjing tu.

Rupanya tuan anjing yang berusia lebih kurang 40-an tu yang gigit tapi ganas sungguh tuan anjing tu gigit sampai putus!! Marah sungguh dia noh.

Difahamkan Shuang dalam perjalanan pulang tiba-tiba ada seekor anak anjing berlari ke arah dia dan menyalak. Disebabkan ketakutan Shuang pun tendang la anjing tu yang try nak attack dia. Kalau Miss Hana cabut lari aje tak ada masanya nak tendang-tendang lag!! Hhuhhuuuhu..

Kebetulan tuan anjing tu nampak Shuang tendang anjing dia. Apalagi tercetus la ‘perang’ diantara Shuang dengan tuan anjing tu. Shuang just pukul tuan anjing tu dengan beg tapi tuan anjing ni gangster tak main pukul biasa-biasa aje. Gigit telinga baru ganas. Hihhihihi..

Lepas gigit telinga Shuang, tuan anjing tu cabut lari dengan anjing dia. Rasa macam lawak dan kesian pun ada. Hehhehehhehhe.. Tapi kesian la kat Shuang tak pasal-pasal hilang satu telinga noh. MissHana/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *