Amah Dipenjara 10 Bulan Kerana ‘Merogol’ Anak Majikan.

Di Singapura, seorang amah dijatuhkan hukuman penjara 10 bulan oleh mahkamah atas kesalahan mengadakan hubungan seks dengan seorang remaja lelaki berusia 14 tahun yang merupakan anak majikan dia sendiri. Amah ni cari ‘pucuk’ muda aje noh!

Amah tu warga Indonesia yang berumur 28 tahun mengaku bersalah melakukan perbuatan keji dan jijik tu dengan anak majikan dia di sebuah rumah yang tak dapat didedahkan atas perintah mahkamah.

Difahamkan, amah ni baru aje kerja, dia mai Singapura pun pada akhir Jun 2015 dan mula kerja dengan family tu 3 Julai. Baru kerja dah buat perangai tak senonoh. Budak lelaki tu menggoda sangat ke??

Masa kejadian pada 5 September,  budak lelaki tu ada aje di rumah dengan amah tu serta kawan dia. Dikatakan mak bapak dan bapak saudara budak lelaki tu keluar. Masa bersantai dalam rumah tu, budak lelaki tu ada tunjuk helah kad kat amah tu, tiba-tiba aje amah tu terus peluk tapi budak lelaki tu menolak dia.

Kemudian budak tu naik ke bilik dia dan perempuan tu pun gedik ikut masuk bilik sekali. Masa budak tu dok menghadap komputer, perempuan tu mai dari belakang mencium pipi dan leher. Terkejut dengan tindakan tu, budak tu bangun dan cuba keluar dari bilik tapi perempuan tu bertindak lebih cepat memeluk dan mula menanggalkan pakaiannya.

Disebabkan ‘terkejut’, budak tu dikatakan tak melawan tindakan perempuan tu sampai bawa dia ke katil dan mengadakan hubungan seks.

Budak lelaki tu pun dah ‘seronok’ ke sampai tak melawan balik, urm??? Masa bapa bapa saudara budak lelaki tu balik, baru perempuan tu stop perbuatan jijik tu.  Difahamkan juga, budak tu bagitau bapa apa yang jadi ke atas dia.

Menurut Peguam yang mewakili mangsa, Timbalan Pendakwa Raya, Nicholas Lai, mendesak mahkamah menjatuhkan hukuman 10 bulan penjara terhadap tertuduh atas dakwaan pecah amanah. Tertuduh yang telah menjalani pemeriksaan kesihatan juga didapati menghidap penyakit kelamin.

Tak kira sama ada anak guaman dia dijangkiti or tak, hakikatnya tertuduh telah meletakkan anak guaman dia pada risiko kesihatan.

Rupanya dia cari mangsa nak ‘sebar’ penyakit tu! Maknanya perempuan ni seorang yang selalu buat seks la noh, patut la nampak lelaki aje tak kira muda nak ‘terkam’. MissHana/Utaranews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *