‘Bayi’ Teperangkap Dalam Kereta Menipu Orang Ramai.

Apa cerrr ni, hah?? Di Oakland, anggota polis kat sana menerima satu panggilan seorang bayi terperangkap di dalam kereta yang diletakkan di tengah panas, diorang terpaksa bertindak pantas. Tapi ada sesuatu yang mengejutkan berlaku?

Polis sampai aje kat tempat yang dilaporkan tu dan terus ambil langkah untuk menyelamatkan bayi tu daripada mati lemas di dalam kereta, dengan cara memecahkan cermin tingkap kereta.

Yela sapa yang tak kalut kan? Tinggal bayi dalam kereta dengan cuaca panas terik tanpa pengawasan sapa-sapa pula tu.

Tapi sesuatu yang terjadi selepas cermin tu pecah, tau apa? Rupa-rupanya yang kat dalam kereta tu bukan bayi asli yang diletakkan di tempat duduk penumpang depan tapi anak patung nampak macam bayi yang asli. Buat suspen aje la tuan punya kereta tu! Hihhiihii..

“Walaupun insiden ini tidak melibatkan bayi atau kanak-kanak, tetapi kita tidak mengetahui akan keadaan sebenar ketika kejadian. Reaksi pertama apabila menerima panggilan ialah…. keselamatan. Nasib baik ia bukan bayi atau kanak-kanak kecil,” kata pegawai polis, Johnna Watson.

Maybe anak patung tu milik anak tuan punya kereta tu kan. Kebetulan tertinggal di dalam kereta pula time tu. Bagi orang lain panik la bila tengok kat dalam kereta tu ada bayi yang ditinggalkan sendirian. Anak patung tu memang nampak macam bayi real punya, sapa yang tak tertipukan? MissHana/Utaranews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *