Gadis melayu bertudung bangga tayang gambar sedut air liur kekasih

Untung sapa yang jadi ‘kawan baik’ minah ni ye, terutamanya lelaki la yang akan seronok lebih. Tak payah susah-susah jadi girlfriend pun dah boleh ‘dapat’ free cenggitu aje.

La ni sesetengah orang tu terlampau open minded terlebih. Bila jumpa kawan lelaki perempuan, cara sapaan ala barat cium mulut aje lepas tu peluk ketat-ketat, kan? kononnya tu la ‘rahsia’ untuk kekal persahabatan. ‘Relax’ la tu semua tu normal bagi diorang yang  berotak udang dan tolol. 

‘Baguslah’ agung-agungkan cara barat, orang kapiaq ni dok cari jalan aje nak ‘musnahkan’ orang Islam. Tapi orang Islam dok sibuk seronok bangga ikut cara kapiaq.

Macam minah ni la yang dikenali Abby mengucap selamat malam kat ‘kawan baik’ dia, cium mulut baru boleh tidur lena dibuai mimpi-mimpi indah noh.

Anak sapa agaknya ni kann… Agaknya mak bapak dia bangga tak bila tengok gambar anak dara dorang bercium mengalahkan orang dah kawin ni?  Agaknya minah ni pun bangga tak bila gambar dia tengah sedut air liur jantan tu tersebar kepada family?

Pakai tudung dah elok dan manis dah tapi perangai tu  tak tau la nak habaq macam mana lagi. Orang cenggini kalau ditegur aje tak akan insaf-insaf aiiii, biar direjam baru kalut nak merayu-rayu. MissHana/Utaranews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *