Makhluk Asing Lawat Bumi Untuk Halang Peperangan?

Angkasawan Edgar Metchell mula percaya dengan kewujudan alien ni masa dia balik dari bulan pada 1971 dan percaya alien melawat bumi untuk mengekalkan keamanan dunia . Cenggitu pula dah!

Dia percaya penampakan UFO yang dilaporkan di pengkalan askar masa Perang Dingin nak halang dari berlakunya perang nuklear antara U.S dan Soviet Union.

“Dari pengalaman saya bercakap dengan ramai orang, terbukti bahawa makhluk asing cuba menghalang kita dari berperang dan cuba menghidupkan keamanan di atas muka bumi.

“Saya sudah bercakap dengan ramai pegawai udara yang bekerja ketika Perang Dingin. Mereka memberitahu saya penampakan UFO seringkali terjadi dan mereka(UFO) seringkali merosakkan senjata misil.

“Pegawai lain dari pangkalan di pantai Pasifik memberitahu saya peluru berpandu yang dilepaskan untuk diuji seringkali ditembak jatuh oleh kapal angkasa makhluk asing. Banyak aktiviti aneh pada masa itu,” kata Edgar Metchell.

Macam-macam la diorang ni nak membuktikkan betul-betul wujudnya alien tu. Hhuhuhuu.. Korang nilai la sendiri ye. MissHana/Utaranews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *