Lelaki berkopiah ditangkap tunjuk KONEK depan rumah Siti Nurhaliza

Seorang duda anak dua telah ditangkap kerana berkelakuan tak senonoh dihadapan rumah penyanyi popular Datuk Siti Nurhaliza. Duda yang berusia 49 tahun tu dikatakan telah berkelakuan lucah melampau.

Apa yang pakcik tu buat? Menurut Polis, Duda tu telah secara sengaja mengeluarkan kemaluannya dihadapan rumah Datuk Siti pada hari Ahad lalu.

Sebenarnya, duda tersebut bukanlah nak tunjuk “angry bird”nya tu pada Siti Nurhaliza.. Tapi dia sebenarnya ada skandal dengan orang gaji di rumah tersebut.

Mungkin disebabkan cinta sucinya ditolak oleh pembantu rumah tu, pakcik yang dah lama menduda tu dengan bangga menayang “burung punainya” kepada orang gaji berkenaan.

Macam ni punya perangai pun ada kann.. Ingatkan dah tua-tua tu perangai boleh la matang sikit.. Tapi rupanya dah tua-tua pun bodoh!!

Akibat dari tindakan melucah depan rumah orang tersebut, duda tu akhirnya kena hukum denda sebanyak RM 5’000 atau penjara selama 6 bulan. Itu pun kira paling ringan hukuman yang diberikan atas ehsan Hakim sebab pakcik tu dah tua.

Patutnya orang macam tu bagi je hukuman duduk di Masjid dan buat kerja-kerja masyarakat selama 2 tahun. Biar dia insaf sikit dari buat perangai-perangai gila babi tu..

Rasanya budak-budak muda pun tak buat perangai macam pakcik tu kann.. Ketagih sangat nak tunjuk punai dia kat orang macam la punai dia tu best sangat.. Memalukan!! – Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *