Farahdiya bakal Juara GegarVaganza?

Semalam telah berlangsungnya konsert Gegar Vaganza untuk minggu yang ketujuh.. Untuk persembahan minggu ini banyak peserta tak dapat menyanyikan lagu pada tahap yang tertinggi sebabnya ramai peserta yang mengalami sakit tekak..

Antaranya Acong Sweetchild, Faradhiya dan Ezad Lazim.. Kali ini, tempat teratas telah berjaya dipegang oleh Faradhiya yang telah membawa lagu Enter Sandman nyanyian Metalicca..

Untuk kali ini Acong adalah peserta yang tersingkir dan tak dapat untuk bertanding ke peringkat separuh ahir.. Namun, Acong telah pun diselamatkan dari tersingkir dengan kuasa imuniti milik DAtin Vida.. Acong akan turut sama berentap dengan peserta lain untuk minggu hadapan..

Tak sabar rasanya Miss A nak nantikan minggu hadapan peringkat separuh akhir.. Rasa macam terlalu awal imuniti yang digunakan Datuk Vida pada Acong..

Bagi Miss A peserta yang layak ke final ialah Siti Nordiana, Ezad Lazim, Faradhiya dan Nassier Wahab.. Dorang punya persembahan setiap minggu memang mantop.. Sama-sama la kita nantikan final nanti.. Miss A/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *