Perut Emma Akma Membusung Akibat Disihir?

Tak sangka hilangnya Emma Akma dari industri hiburan buat seketika waktu adalah kerana menahan kesakitan akibat terkena buatan orang.. Pelakon Emma memang dah cukup dikenali oleh para peminatnya..

Wajahnya memang sering kali muncul dalam drama-drama tanah air, walaupun tak la sepopular seperti pelakon yang seangkatan dengannya.. Emma maklumkan dia telah disihir oleh individu dirahsiakan identiti yang sebabkan perutnya membusung dipenuhi air dan angin..

Hampir setahun jugak Emma lalui perkara ini, macam-macam rawatan yang dia dah lalui.. Dari perubatan moden sampai menggunakan kaedah tradisional.. Nasib baiklah penyakit misterinya tu berjaya dipulihkan..

“saya disarankan untuk berjumpa dengan seorang pengamal perubatan tradisional Islam yang juga merupakan bekas doktor perubatan moden di Subang.

Setelah beberapa minggu mengamalkan minuman air ramu herba yang dibacakan doa olehnya, akhirnya doktor mengesahkan ketumbuhan kecil yang terdapat di rahim telah hilang.

Kemudian, dia juga memberitahu bahawa penyakit tersebut sebenarnya bukan cist, malah merupakan perbuatan sihir seperti busung. Bayangkanlah!,” jelasnya..

Manusia bila hati dah hitam perkara yang haram pun sanggup dibuat.. Nasib baiklah tak ada perkara yang buruk berlaku pada Emma.. Semoga pihak yang melakukan perkara tidak bertanggungjawab itu segera bertaubat.. Miss A/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *