Lelaki Singapura tak serik meliwat “stor kunyit” lelaki muda

Seorang lelaki bekas finalis chef selebriti Singapura difahamkan baru saja tahun lalu selesai menjalani hukuman penjara dan sebatan di Singapura atas kesalahan jenayah seksual.

Terbaru dia melakukan persetubuhan luar tabii terhadap mangsa yang berusia 22 tahun di sebuah tempat letak kereta di Jalan Persiaran Tanjung, Tampoi.. Selain itu, dia juga didakwa mengugut ibu mangsa berumur 47 tahun di rumah mangsa pada hari sama di Taman Cempaka, Tampoi.

Tetapi Muhammad Mustaqim Juri, 38 tak mengaku berssalah di Mahkamah sesyen di Johor Bahru atas dua pertuduhan iaitu persetubuhan luar tabii dan membuat ugutan pada 10 Disember 2015.

Mula-mula memang tak nak mengaku buat salah tapi akhirnya nanti baru nak mengaku kan?? Difahamkan, ini bukan kes pertama kali bagi bekas chef selebriti itu..

Sebelum ini pun dia pernah didakwa pada tahun 2013 gara-gara melakukan jenayah seksual ke atas budak lelaki berusia 13 tahun pada September 2011 termasuk melakukan perbuatan terkutuk dengan seks oral dan liwat. Apa jenis manusia jantan ini!

Dek kerana mengaku bersalah, dia dijatuhkan hukuman empat tahun tiga bulan dan empat sebatan. Kalau korang, Mustaqim ini merupakan naib juara program realiti memasak di Singapura tapi pernah menganggur selepas perniagaan catering dia gagal.

Tak serik-serik melakukan perbuatan terkutuk ini selepas dipenjara selama empat tahun sudah! Agaknya mamat ini patut kena hukum penjara seumur hidup saja mamat ini, baru dia tahu penyesalan..

Urmm.. Tak sangka pula ‘citarasa’ Mustaqim itu sama sejenis dia saja nak ‘rasa’, walaupun dah ada anak tiga orang. Tapi kesian juga dekat mangsa-mangsa dia yang kena dengan ‘kerakusan’ binatang dia, trauma diorang kan! MissHana/Utaranews.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *