Artis Sendu Malaysia BANGGA Tayang ‘Nasi Lemak’ 50 Sen

Ishhh… Artis-artis sekarang ni murah hati betul kan? Meh sini Miss A nak bagi senarai kat uolls antara nama-nama artis yang sangat ‘murah hati’ ini.. Muka dorang ni dah jarang nampak kat TV, tu yang rajin dok ‘jamu mata’ peminat dorang.. Hahaha..

Kenal dengan artis Tunku Norhanis dan Ainul Aishah? Ni kategori artis-artis sendu.. Mungkin dah kurang dapat tawaran berlakon.. So, dorang selalu habiskan masa pergi haking, bersenam dan buat yoga..

Memang elok la mengisi masa lapang dengan aktiviti yang berfaedah.. Tapi, masalahnya banyak lagi cara pakaian yang sesuai untuk dorang pakai kalau nak buat senaman atau haking.. Dua artis sendu ni lebih suka memilih untuk memakai singlet.. So tayang ketiak berkerak dan nasi lemak..

Uolls yang rasa nak tengok ‘wayang free’ boleh la follow akaun Instagram dua orang artis sendu ini.. Confirm anda tak akan rasa rugi.. Hari-hari dorang belanja peminat dorang nasi lemak dorang..

Tapi, sikit menghampakan,nasi lemak dorang ni 50 sen je pun wei.. Kot betul nak tayang sangat nasi lemak tu, bagi betul-betul mantop macam Lana Nordin tu, ok la jugak.. Hahaha..

Yoga dan haking tu mungkin Ainul dan Norhanis boleh stop dulu kot.. Boleh start buat senaman untuk besarkan payudara, lepas dah besar boleh sambung tayang balik.. Ada kan senaman besarkan payudara? Hahaha.. – MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *