DAP Didik Wanita Melayu Jadi PELACUR???

Kerajaan DAP Pulau Pinang ni sebenarnya nak mendidik dan mengajar wanita Melayu kita menjadi pelacur ke?? Iyela mana la tahu sebab DAP Pulau Pinang kan nak ‘menghalalkan’ pusat perlacuran dan kelab-kelab malam di sekitar bandaraya Pulau Pinang. Jadi tak mustahil secara tidak langsung, mereka mengajak orang untuk membuat maksiat.

Gomez kata macam tu sebab seorang wanita Melayu yang berasal dari Pulau Pinang ini telah ditahan di Melaka kerana melakukan kerja-kerja perlacuran. Amboi kau, buat ‘bisnes’ perlacuran sampai ke Melaka dan Gomez pasti wanita ini juga bergiat secara aktif di sekitar Pulau Pinang.

Lebih memalukan, wanita yang berusia 33 tahun ini sebenarnya isteri orang uolsss.. Eshhh, teruknya! Dia ditahan bersama sebotol pelincir, 14 kondom dan wang tunai lebih RM6,000 mungkin hasil keuntungan dari kegiatan perlacurannya. Masyuk sungguh. Hahaha!

Lebih dahsyat, ‘bisnes perlacurannya’ wanita ini terlalu hot sehingga memaksa dia untuk menjelajah ke seluruh negeri. Wanita ini dikatakan menawarkan khidmat seks di hotel-hotel yang bertaraf empat dan lima bintang je. Walau bagaimanapun, wanita ini tumpas di sebuah hotel di Melaka Raya, Sabtu lepas.

Ketua Penguat Kuasa Jabatan Agama Islam Melaka (JAIM), Rahimin Bani, berkata wanita ini menggunakan nama manja ‘Miss Nora’. Aktiviti ‘perniagaannya’ dilakukan menerusi media sosial. Macam biasa, siapa yang mahu ‘menempah perkhidmatan’ dia, perlulah membuat bayaran deposit terlebih dahulu.

“Hasil pemeriksaan di bilik tersebut kami menemui sebotol pelincir, 14 kondom termasuk satu kondom yang telah digunakan, wang tunai lebih RM6,000 dipercayai hasil aktiviti pelacuran yang dilakukannya, dua telefon bimbit serta sebuah laptop,” katanya.

Nak tahu tak.. Punya la maju ‘bisnes’ ibu sangap ni, sampai dia ada buku log bagi mencatatkan setiap aktiviti dan ‘tempahannya’, siap ada jadual uolsss.. Fuhhhh, seriussss hebat!

Sudah tu, nak ke negeri-negeri yang lain dia naik bas je. Eshhh, sanggup noh! Kini wanita itu ditahan bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 75 Enakmen Kesalahan Syariah Melaka 1991 kerana melacurkan diri, dan boleh didenda RM2,000 atau penjara dua tahun sekiranya disabitkan kesalahan. – TiraGomez/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *