Dato Fazley Mengamuk Dengan Pembantu Chef?

Ada tak yang dok ikuti program ‘Semanis Fondant’ kat Astro? Miss A dok tengok juga rancangan tu, memang kek-kek yang dihasilkan Datuk Fazley and team cantik-cantik.. Tak silap Miss A rancangan ini ‘copy paste’ macam rancangan Hollywood..

Apa nama rancangan tu tak pasti pulak, tapi yang Hollywood punya dorang hasilkan kek-kek lagi hebat.. OK! Bukan pasal ini yang Miss A nak ceritakan, tapi pasal salah satu episod dalam ‘Semanis Fondant’..

Korang ada tengok tak adegan Datuk Fazley mengamuk dengan salah seorang pembantu chefnya?First time Miss A tengok Datuk Fazley mengamuk dalam rancangan TV, garang betul Datuk Fazley, sampai hempas-hempas meja..

Tapi, u’olls semua jangan la tertipu dengan adegan tu, Miss A rasa itu antara salah satu cara untuk dorang naikkan rating rancangan itu.. Iyerlah, takkan nak cerita pasal buat kek je, mesti kena ada drama sikit..

Pernah tengok rancangan ‘Hell’s Kitchen’? Chef Ramsey yang sangat terkenal sebagai Chef yang sangat garang dengan setiap pembantu chefnya.. Datuk Fazley tu nak acah-acah macam Chef Ramsey jugak la..

Dok kat dapur kerjanya nak sembur air liur kat pembantu chef je.. Salah sikit kena marah.. Tapi, Datuk Fazley tak ada la garang macam Chef Ramsey.. – MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *