Muhyiddin Dedah Rahsia Kebodohan Sendiri

Bekas Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mendedahkan kebodohan diri sendiri, apabila mengaku terdapat komplot menjatuhkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak bersama gerakan Tun Dr Mahathir Mohamad.

Tambah Muhyiddin, komplot berkenaan bukan sahaja mahu menjatuhkan Najib sebagai Perdana Menteri, sebaliknya mahu menjatuhkan kerajaan Umno.

“Saya tahu siapa yang terlibat. Saya tahu apa yang mereka nak buat. Bukan kata nak menumbangkan kerajaan tetapi nak menukar Perdana Menteri pun saya tahu,” kata Muhyiddin.

Alahai Muhyiddin… Tak payah nak bagitau pun orang dah tahu…. Terang-terang ada gerakan komplot mahu menjatuhkan Perdana Menteri… Dah tu sanggup pula berkomplot dengan pembangkang.

Kalau dah berkomplot dengan pembangkang terang-terang laa mereka mahu menumbangkan kerajaan, bukannya menumbangkang Perdana Menteri… Itu pun Muhyiddin dan Mahathir tak dapat nak fikirkan.

Menurut Muhyiddin, beliau hanya terlibat dengan komplot menjatuhkan Perdana Menteri, dan tidak sama sekali terlibat dengan komplot menjatuhkan sebuah kerajaan BN.

“Bila timbul isu komplot untuk menjatuhkan kerajaan saya tidak terlibat walaupun ada usaha  yang dibuat oleh beberapa pihak datang jemput saya, tapi saya kata tidak kerana saya tak mahu jadi sebahagian daripada itu.

Yang ni betul-betul kelakar… Boleh pulak Muhyiddin kata dia tak berkomplot mahu menjatuhkan kerajaan… Yang Muhyiddin sertai Deklarasi Mahathir-Kit Siang tu apa?? bukan berkomplot ke tu??

Makin bodoh pula Muhyiddin ni… Nak tunjuk pandai, hakikatnya bodoh seperti lembu!! – AndyBolat/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *