Nurul Izzah ‘GOYANG’ Dengan Gambar Badut Najib

Selepas ‘nasi lemaknya’ ‘goyang’ dihadapan khalayak umum dalam LRT tempoh hari, Ahli Parlimen Pantai Dalam, Nurul Izzah Anwar sekali lagi ‘goyang ‘ dihadapan Ibu Pejabat Polis Daerah Petaling Jaya.

Kali ini, Nurul Izzah bukan menggoyangkan ‘nasi lemak’ untuk menarik perhatian si mata jalang, sebaliknya Nurul Izzah ‘goyang’ kerana di panggil pihak polis untuk disoal siasat berhubung kes, memuat naik gambar Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berwajahkan seorang badut.

Nurul Izzah yang ‘goyang ‘ ketika di panggil pihak polis, mengatakan isu beliau memuat naik gambar Najib berwajahkan seorang badut hanya isu yang kecil jika mahu dibandingkan dengan isu yang terpalit dengan Perdana Menteri.

Oleh yang demikian, Nurul Izzah mahu Najib untuk menarik balik aduan polis yang dibuat dan mahu Najib untuk memberi fokus 100 peratus kepada pentadbiran negara yang kononnya semakin kebelakang.

“Adakah Najib tidak ada kerja lain untuk dilakukan? Adakah dia tidak perlu beri tumpuan mentadbir negara ini memandangkan kita telah dibidas di seluruh dunia kerana skandal syarikat 1MBD yang menjadi kesayangannya itu?” Soal Naib Presiden PKR itu.

Hehehe… ‘Goyang’ ke kak long kena panggil dengan polis?? Sampai suruh Najib tarik balik aduan polis mengenai gambar berwajahkan badut ni??

Kalau Nurul Izzah menganggap gambar Perdana Menteri berwajahkan seorang badut isu kecil, Andy rasakan eloklah nanti mana-mana kartunis melukis wajah Anwar berwajahkan ‘china doll’ atau ‘gayboy’.

Korang faham-fahamlah kenapa muka Anwar kena lukis berwajahkan ‘china doll’ atau ‘gayboy’… Anwar ni kan jenis ‘hentam’ semua  ‘makanan’ yang terhidang…Hahaha.. – AndyBolat/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *