Nurul Izzah Tayang ‘NASI LEMAK’ Percuma Di Dalam LRT

Untung laa Imran Baihaqi dan lelaki yang naik LRT bersama Ahli Parlimen Pantai Dalam, Nurul Izzah…  Dapat tengok ‘belon’ janda anak 3 tu bergoyang-goyang… Bukan senang nak tengok tu.

Menurut Imram Baihaqi, beliau terkejut dapat menaiki train bersama  janda anak tiga yang menjadi rebutan orang ramai.

Tetapi, dalam masa sama Imran Baihaqi kurang senang bila dapat naik satu train dengan Nurul Izzah… Ia kerana cara pemakaian Nurul Izzah yang pasti menggoda semua lelaki di dalam itu.

Imran Baihaqi berkata, Nurul Izzah yang menggunakan LRT kononnya untuk menunjukkan diri tu berjiwa rakyat telah menayangkan ‘belon’ kepada umum.

Tambahnya, perkara ini amat memalukan apabila perwatakan Nurul Izzah yang bertudung itu mengenakan pakaian ketat sehingga menampakkan bentuk ‘belon’ bergoyang-goyang ketika menggunakan train.

“Yup saya satu train dengan YB. Mula-mula sunyi sepi, tapi tiba-tiba ramai orang dan tiba-tiba orang berpusu-pusu, tengok-tengok YB Nurul Izzah.. hihih. Ada gak curi-curi snap tangkap gambar Nurul Izzah guna handphone sebab Nurul Izzah berdiri betul-betul depan saya.


“Cuma nak bagi pandangan sikit,alang-alang ni nak bagi tahu better lepas ni kalau Nurul Izzah masuk bersama orang ramai berlainan jantina.., yang terbaik Nurul Izzah pakai jaket atau baju yang longgar. Sebab waktu ini memang saya perasan yang Nurul Izzah pakai baju ketat ikut badan dan agak Nampak seksi sikit.


“Waktu Nurul Izzah pegang pemegang tu, depa lelaki macam kami agak nampak baju sendat Nurul Izzah dan terserlah benda-benda yang tak sepatutnya. Jelas nampak bentuk BUAH DADA Nurul Izzah. Bergegar, bergoyang-goyang bouncing depan mata saya waktu berasak-asak dan ketika train bergerak,” kata Imran Baihaqi.”

Andy nak tanya juga, lepas Imran Baihaqi sampai rumah… Imran Baihaqi ada buat pembayaran bil menggunakan modal Nurul Izzah tak?? Hahaha. – AndyBolat/Utaranews.com

One thought on “Nurul Izzah Tayang ‘NASI LEMAK’ Percuma Di Dalam LRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *