Tradisi Pengantin Perempuan Hisap ‘Anu’ Pengantin Lelaki Semasa Majlis

Kalau di Thailand buat sukaneka dengan acara peserta perempuan pakaikan kondom di terung yang diletak celah kangkang peserta lelaki, acah-acah terung tu kemaluan lelaki lah.. Itu acara sukaneka yang paling teruk dan tak senonoh! Kali ni di China pulak, menunjukkan tradisi kahwin yang tak senonoh! Macam ni punya tradisi pun ada noh..

Negara China memang selalu buat sesuatu yang gila dan tak munasabah, betul tak?? Kalau tak, tak wujud lah peraturan gila parking kereta mengikut saiz bra.. Kecik saiz bra korang, kecik lah petak parking korang..

Kali ni timbul pulak tradisi gila dan tak senonoh menunjukkan pengantin lelaki perlu pegang pisang yang diletakkan di ‘tut’ dia, lepas tu pengantin perempuan pulak akan makan pisang tu.. Euuuiii, tak senonoh betul!

Kenapa pengantin lelaki tu tak tayang anu dia terus jer, boleh lah buat free show untuk tatapan orang ramai kat situ.. Pasti keadaan kat situ lebih meriah lagi dengan sorakan orang ramai! Itu baru betul-betul demo yang dinanti-nantikan, setakat acah-acah tu biasa sangat noh..

Lepas ni tradisi tak senonoh apa pulak lah dorang nak lakukan yer?? Pengantin perempuan letak buah pulak kot kat celah t*tek, lepas tu pengantin lelaki pulak perlu makan buah tu.. Alang-alang tu, terus jer buat aksi malam pertama depan orang ramai, nak sangat tunjuk aksi tak senonoh macam tu kan! – MissHana/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *