Wak Doyok Tak Mengaku Pakai Jam Mewah Tiruan

Wah! Masih lagi nak menegakkan ‘benang yang sudah basah’ nampaknya ikon fesyen Wak Doyok ni.. Minggu lepas viral kat media sosial, bila ada sebuah akaun Instagram yang menggunakan nama @the.watch.police dah menyiasat keaslian sesiapa sahaja ‘jutawan’ yang mengenakan jam tangan mewah..

Wak Doyok adalah beberapa ‘mangsa’ yang telah dikantoikan oleh pemilik akaun tersebut.. Wak Doyok kantoi pakai jam mewah palsu u’olls.. Confirm-confirmlah malu, bila diri tu jadi viral.., bajet kaya padahal pakai jam tangan mewah palsu..

Terkini, Wak tampil menafikan dia pakai jam tangan mewah palsu u’olls.. Waktu terkantoi tu ada pihak mendakwa, Wak terus padam gambar dia pakai jam mewah palsu tu.. Wak maklumkan gambar itu dipadam bukan sebab kantoi, tapi gambar itu digunakan untu IG Review.. So, memang gambar itu akan dipadam..

Wak cakap jam yang dia pakai tu memang original u’olls.. Betul ke idok? Sembang je boleh la Wak, ada peminat mendakwa, kalau Wak ada beli jam mewah original, mesti jam tu ada passport untuk jam mewah tu tersendiri..

Passport macam mana.., Miss A tak tahu, i’olls tak pernah beli jam mewah original.. Haa, kalau ada meh sini tunjuk bukti sikit Wak, cakap saja tak guna.. Miss A pun boleh cakap yang jam Miss A pakai ni jam mewah.. Walaupun hakikatnya Miss A beli kat uptown jerrr… Heheheh…  – MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *