Gadis Tayang Bontot Sambil Membonceng Motosikal

Tu diiiiaa! Kenapa tak senonoh benor pakaian minah tu pakai?? Minah tu lupa nak pakai seluar ke?? Ataupun minah rambut karat tu nak pergi ke kelab?? Sakit mata memandang aiii! Ataupun ni mesti pakai skirt pendek nak mampos, lepas tu skirt tu terangkat sampai tayang seluar dalam tu..

Lepas tu, baik punya ditayang pada pengguna jalan raya lain yang melintasi dorang yer.. Jantan miang nampak ‘free show’ macam tu, apalagi follow belakang lah.. Korang jangan terkejut melihat gambar diatas tu yer, tu bukan berlaku di luar negara tapi di Malaysia.. Cer lihat nombor pendaftaran motosikal tu!

Memalukan jer lah, apa motif dia pakai macam tu yer?? Minah tu tak rasa malu ke membonceng motosikal dengan berpakaian terlampau seksi tu?? Tahu lah sekarang ni kan cuaca panas terlampau, tapi agak-agak lah nak pakai macam tu pun.. Teruk sangat cara dia berpakaian tu, tu dah dikira separuh bogel dah tu!

Atas dah tertutup baik tapi bahagian bawah, baik punya ditayang dari pinggang sampai ke tapak kaki.. Daripada berpakaian macam telajang tu, lebih baik minah tu telanjang bulat jerr terus.. Senang cerita! Dah suka sangat nak tayang body seksi tu, kan! Menyakitkan mata jer memandang pemandangan buruk macam tu, dah lah naik motosikal!! – MissHana/Utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *