Elfira Loy Kantoi Pakai Bra Dan Seluar Dalam Warna Pink?

Teruk sangat dah hampa semua ni woi! Hari tu Neelofa kena kutuk sebab pakai baju jarang nampak bra merah jambu.. Pastu peminat lelaki artis tempatan semua dok fikir artis wanita yang lain pun dok pakai baju dan seluar dalam merah jambu jugak.. Hahaha..

Ini semua sebab Neelofa la ni, tak habis lagi penyakit baju dan seluar dalam pink.. Artis wanita lain tak bersalah pun terima komen lucah bila pakai baju ada warna pink..

Sebabkan dah mengayakan dari ‘head to toe’ warna merah jambu, pelakon berhijab Elfira Loy menerima puluhan komen lucah dari peminat lelaki.. Iyerlah, dorang fikir bila dah pakai semua pink, yang pakaian dalam Elfira pun mesti pakai warna pink juga..

Miss A tengok dah elok dah pakaian yang digayakan Elfira, memang langsung tak jarang dan menampakkan baju dalamnya.. Tapi, masih lagi menjadi perhatian bila ramai yang dok tertanya-tanya adakah Elfira pakai baju dalam warna pink..

Kalau Elfira pakai baju dan seluar dalam warna pink pun, suka hati dia la.. U’olls ni macam tak tahu wanita kan memang selalunya nak sama ja dari luar dan dalam.. Kalau dah luar pun serba pink, kalau Elfira nak pakai bra dan seluar dalam pink pun tak salah kot..

U’olls semua dok tanya warna baju dalam Elfira, macam la Elfira tu akan balas pertanyaan korang tu.. Confirm la dia tak akan balas, lepas ni korang kena ikut dan teman Elfira beli baju dalam, baru boleh tahu Elfira pakai baju dalam warna apa bila pakai dress warna pink, sama warna atau tak.. Hehehe..

Teruk sangat dah imiginasi lelaki-lelaki kat luar sana, nak pakai baju warna pink pun boleh terima komen lucah.. Apalah salah warna pink tu wei, Neelofa ja pakai bra pink.. Elfira pakai bra warna lain kot.. Hahaha.. – MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *