Juliana Evans pilih Kerabat Johor untuk tamatkan zaman Dara?

U’olls semua ingat lagi tak suatu ketika dulu nama pelakon kacukan Juliana Evans pernah terpalit kontroversi bercinta dengan pelawak terkenal Zizan Razak? Tapi hubungan yang terjalin antara dorang tak berpanjangan..

Nampaknya tak sia-sia Juliana ambil keputusan untuk single, sekali dia bercinta dengan lelaki yang bukan calang-calang orang.. Dah mula berani memuantaik gambar mesra bersama seorang lelaki di akaun Instagram miliknya..

Ramai peminat merasakan Juliana kini sedang hangat bercinta dengan seorang lelaki kerabat diraja.. Yes, kerabat diraja telah menjadi pilihan wanita cantik seperti Juliana.. Malah lelaki yang dikatakan kerabat diraja itu pun boleh tahan rupa parasnya..

Memang bagai pinang dibelah dua, sama cantik sama kacak.. Kerabat raja negeri mana Miss A tak dapat pastikan, tapi lelaki tu pun nampak macam kacukan jugak.. Banyak spekulasi yang timbul mendakwa lelaki tu kerabat di raja Johor..

Apapun, memang ramai peminat yang restu pasangan ini bercinta, sebab Juliana pun bukan calang-calang orang, ‘beauty with brain’.. Siap peminat banding-bandingkan lagi kerabat diraja tu dengan Zizan.. Ofcoz la kerabat tu kacak 10 kali ganda dari Zizan..hahaha.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *