Video Tiz Zaqyah ‘Dirogol’ Amar Baharin Tersebar!!

Mashallah! Mengucap panjang Miss A bila tengok satu video ‘panas’ pelakon Amar Baharin dan Tiz Zaqyah ni.. Macam mana la video macam ni boleh tersebar dan ditayangkan pada umum.. Dah tak dak rasa malu ke dorang ni nak tunjuk kat orang ramai video ‘beromen’ macam ni?

Dah la ‘beromen’ dengan pasangan yang bukan halal, macam bangga pulak lakukan adegan ni.. U’olls tak rasa panas ke tengok adegan ‘beromen’ dua artis ni? Memang tak takut dosa betul la, dunia-dunia..

Haa, u’olls semua jangan la salah faham.. Amar dengan Tiz ni bukan dah beromen betul-betul pun.. Tapi, adegan ‘beromen’ dorang ni dibuat untuk satu drama ‘AkadKu Yang Terakhir’ yang disiarkan di Astro..

Masalahnya kalau nak buat adegan kena ‘rogol’ sekali pun, perlu ke nak buat secara real? Wei! dah nampak macam Amar tu betul-betul nak rogol Tiz kot, sampai naik atas badan Tiz.. Satu jelah Miss A nak tanya kat Amar, waktu berlakon adegan rogol dengan Tiz ni, Amar tak stim ke? Kaki Tiz tu dok ‘parking’ baik je kat ‘bebird’ Amar tu..

Mesti ‘bebird’ Amar sepanjang berlakon adegan ‘beromen’ tu sentiasa bangun dan segar bugar saja kan? Hahaha.. Artis ni pun bodoh, awat hampa tak boleh nak tolak ke kalau dah pengarah ‘bodoh’ macam ni suruh buat adegan ‘beromen’ ni?

Dah pengarah ‘bodoh’, pelakon pun nak ikut ‘bodoh’ macam pengarah.. Buat ja apa yang pengarah suruh, nanti kat akhirat pengarah tu ka nak tanggung dosa pelakon yang dok buat adegan ‘beromen’ real tu?

Dah lama sangat dah tak tengok drama Malaysia dok buat adegan kontroversi macam ni.. Memang saja nak buat promosi nak naikkan rating drama agaknya.. Artis lain dah kalut-kalut keluarkan kenyataan tak mahu bersentuhan dengan pelakon lain.. Amar dengan Tiz ni enjoy pulak berlakon adegan ‘ beromen’ kan?

Tak dapat merasa adegan ‘beromen’ betul-betul, dapat merasa dalam lakonan pun ok la kan Amar? Paling Miss A geram adegan macam ni langsung tak dipotong dan disiarkan untuk tontonan umum.. Hebat-hebat! Bagi budak-budak tak cukup umur tengok!! – MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *