Artis pemilik kedai ‘Kelentit Rindu’ Didenda Rm800 Pukul Seorang Eksekutif

Banyak sungguh kontroversi murahan yang dilakukan oleh anak kepada pelakon Normah Damanhuri iaitu Ahya Rosli.. Sebelum ini, Ahya menjadi sebutan netizen sebab dah namakan sebuah kedai Shisha miliknya dengan nama ‘Kelentit Rindu’..

Kali ini, Ahya buat masalah lagi bila didenda oleh Mahkamah Majistret sebab mengaku bersalah mencederakan seorang eksekutif.. Ayha ni waktu kat sekolah mesti budak yang ada banyak masalah disiplin, banyak betul masalah yang selalu ditimbulkan Ayha..

Mangsa Mohamad Asrul dah ditumbuk oleh Ahya di muka beberapa kali sehingga menyebabkan kecederaan pada kening sebelah kanan, pecah bibir serta bengkak di bahagian muka sebelah kanan..

Kejadian berlaku di kawasan tempat letak kereta gelanggan futsal Sentral Mark, Setapak pada 14 Jun.. Punca kejadian tumbuk menumbuk yang dilakukan Ahya tak dapat dipastikan.. Mungkin Ahya tak puas hati sebab kalah dalam perlawanan futsal dengan mangsa..hahaha..

Kalau diikutkan Ahya boleh dihukum penjara sehingga setahun dan didenda tak lebih RM2,000 atau kedua-duanya.. Ahya buat rayuan diwakili hakim minta hukuman yang minimum atas alasan Ahya tak dapat kawal emosi tengah marah..

Terlalu ikutkan emosi marah sangat sampai tak boleh nak berfikir guna akal yang betul, kalau dah kahwin Ahya ni mengamuk sikit mahu makan penumbuk bini dia.. Nanti masuk berita jadi macam penyanyi Awie tumbuk isteri sampai lebam..

Fikir dia sorang je yang ada perasaan marah, orang lain tak ada perasaan marah.. Jenis panas baran ni memang susah nak kawal emosi.. Kena cucuk sikit mula nak naik tangan tunjuk diri hebat.. MissA/UtaraNews.com

One thought on “Artis pemilik kedai ‘Kelentit Rindu’ Didenda Rm800 Pukul Seorang Eksekutif

  • 21/06/2016 at 6:58 am
    Permalink

    MANUSIA YANG GAGAL DALAM SEMUA ASPEK…PARAS RUPA, PENCAPAIAN HIDUP, DISIPLIN, ILMU PENGETAHUAN, SIKAP MANUSIA BERTAMADDUN….SEMUANYA GAGAL.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *