Azwan Ali Tayang Aurat Zizan Razak Di Instagram

10 hari terakhir umat Islam menyambut Ramadhan Al-Mubarak, ramai artis-artis tempatan mengambil kesempatan ini untuk menunaikan ibadat umrah di Mekah.. Semalam, Zizan Razak, Adi Putra, Azwan Ali dan Ashraf Muslim dan pun berangkat ke Tanah Suci Mekah..

Adi, Azwan dan Ashraf dah pun beberapa kali mengerjakan ibadat umrah.. Miss A dapat tahun ini adalah kali pertama Zizan menjalani ibadat umrah.. Semua artis ni pergi umrah bawah agensi milik Adi..

Sudah selamat sampai di Mekah, masing-masing mula memuatnaik beberapa keping gambar di Instagram nak mamklumkan perkembangan di sana.. Di Ig milik Zizan memang selalu memuatnaik gambar segak bergaya semasa di Mekah..

Tapi, bila Miss A tengok Ig milik Azwan, dia dah muatnaik gambar Zizan dengan kapysen ‘Tok Harab Sesat’.. Masalahnya gambar Zizan tu menampakkan Zizan pakai jubah tapi dah terselak sampai peha.. Seksi juga la gambar yang Azwan muatnaik di media sosial tu, aurat laki kan sampai lutut..

Motif apa yang Azwan Ali ni cuba nak buat sampai ambil gambar Zizan macam ni? Waktu kat sana Azwan, Adi dan Zizan ditempatkan di satu bilik bersama.. Itu yang Azwan sempat rakam aksi Zizan yang terselak kain sampai peha..

Sebabkan dah tayang aurat Zizan kat media sosial, ada antara follower Azwan dah marah sebab muatnaik gambar Zizan dalam keadaan macam ni.. Dalam Ig, Zizan muatnaik gambar hensem-hensem ja, sekali Azwan muatnaik gambar seksi Zizan..

Sampai nampak tanda lahir kat peha Zizan tu..hahaha.. Bukan tanda lahir, mungkin tahi lalat di bahagia kiri peha Zizan.. Pergi mengerjakan umrah pun tak boleh nak fikir guna otak mana baik mana buruk, tergugat iman Azwan tengok peha seksi Zizan kot..hahaha.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *