Fouziah Gous Dikritik Bertudung Hanya Takut Hukum Manusia

Kalau uolls semua perasaan artis wanita yang tak bertudung kalau pergi atau bercuti di negeri Kelantan, mesti artis akan pakai tudung.. Sepanjang berada di Kelantan artis wanita langsung tak akan buka tudung sentiasa berhijab..

Keluar dari negeri tu baru artis mula buka tudung, berada di Kelantan saja agaknya diwajibkan pakai tudung.. Di negeri lain tak diwajibkan untuk memakai tudung dan menutup aurat.. Tak silap Miss A ada pihak maklumkan kalau pergi Kelantan kena menutup aurat sebab ada undang-undang di sana untuk menutup aurat..

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Fouziah Gous dah pun pergi bercuti bersama suami dan anak-anaknya di Kelantan.. Sambil bercuti di sana pasangan sempat melakukan menziarah beberapa Pusat Tahfiz Anak-anak Yatim Darul Kautsar..

Mungkin pasangan ini turun sama menyumbang dan membantu pusat tahfiz di sana dengan menyalurkan sedikit bantuan.. Sepanjang berada di sana Fouziah selalu memuatnaik gambar bersama suami dan anaknya Zhafran Yusof..

Mulanya peminat ingatkan Fouziah sudah pun berhijab sebab kebanyakkan gambar yang dimuatnaik menunjukkan dirinya sentiasa bertudung.. Rupa-rupanya Fouziah hanya bertudung sebab berada di Kelantan..

Fouziah dikritik hanya akan berhijab sebab takut dengan undang-undang manusia berbanding takut dengan suruhan Allah.. Asal artis bertudung saja mesti bila nak masuk Kelantan..

Kalau tak masuk Kelantan pun ada juga artis akan bertudung, bertudung sebab nak hormati bulan Ramadhan.. Selama ni kalau bukan bulan Ramadhan, artis wanita tak reti nak hormat pencipta ke?hehehe.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *