Hafiz Hamidun Susut 8 Kilo Kerana Jangkitan Kuman Pada Paru-Paru

Penyanyi Hafiz Hamidun yang sering menjadi bualan sebab selalu mautnaik gambar selfie di akaun Instagram.. Kalau tak muatnaik gambar selfie rasanya macam tak lengkap hidup Hafiz..hahaha..

Terbaru, penyanyi itu dah pun dimasukkan ke Hospital Pakar KPJ, Kuala Lumpur akibat di jangkiti kuman pada paru-paru.. Walaupun sedang sakit Hafiz masih lagi sempat memuatnaik gambar selfie untuk di kongsikan pada peminatnya..

Melalui detik-detik yang agak cemas berapa di hospital Hafiz dah kongsikan beberapa pengalaman diri melalui penyakit jangkitan kuman di paru-paru.. Empat hari awal Hafiz tak alami sebarang kesakitan..

Selepas seminggu dimasukkan ke hospital Hafiz mula rasa sakit sangat sehingga pihak hospital terpaksa memasukkan ubat dalam badan Hafiz.. Dah dimasukkan ubat dalam badan Hafiz alami hilang selesa makan..

Hafiz hanya makan sedikit sebagai syarat untuk makan ubat, disebabkan dah kurang selera makan.. Hafiz dah alami susut berat badan sebanyak 8 kilo sewaktu mendapat rawatan.. Pada peminat setia Hafiz, jangan risau dengan kesihatan penyanyi kesayangan anda..

Khamis lalu pihak hospital dah benarkan Hafiz untuk pulang ke rumah dan hanya datang ke hospital untuk rawatan susulan sebabkan keadaan Hafiz masih lagi lemah.. Tapi, boleh muatnaik gambar selfie di akaun Instagram rasanya Hafiz memang dah sembuh sepenuhnya..hehehe.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *