Izzue Islam teruja bakal dapat anak kembar.

Pasangan suami isteri mana yang tak sedih dah hampir 2, 3 tahun mendirikan rumahtangga masih tak mempunyai cahaya mata sendiri.. Penyanyi dan pelakon Marsha Milan yang baru sahaja enam bulan bergelar isteri pun dah rasa tertekan nak miliki cahaya mata..

Inikan pula pelakon Izzue Islam yang dah hampir tiga tahun mendirikan rumahtangga dengan Awin masih tak dikurniakan anak.. Izzue dedahkan dirinya sebenarnya dah mula ‘berangan’ nak menyambut hari raya Aidilfitri ini dengan cahaya matanya sendiri..

Tapi, tahun ini Izzue masih lagi beraya berdua bersama isteri.. Tapi, Izzue maklumkan harapan yang sangat besar tahun hadapan dapat beraya bertiga atau berempat.. Nak isterinya Awin hamil anak kembar..

Tak mahu peminat salah faham kenyataan itu dikeluarkan Izzue bukan membawa maksud isterinya itu sedang hamil anak kembar.. Buat masa ini isterinya belum ada sebarang tanda bahawa sedang hamil dan pasangan ini pun sedang berusaha untuk ke arah itu..

Izzue harap peminat dapat doakan ada khabar berita gembira supaya hajatnya untuk beraya bersama anak dapat termakbul untuk tahun depan.. Nanti kalau isteri masih lagi tak hamil jangan Izzue ambil keputusan untuk kahwin satu lagi sudah la..hehehe..

Bekas vokalis Hyper Act iaitu Ronnie Hussein pun terpaksa menunggu hampir 8 tahun baru dikurniakan cahaya mata dan beraya untuk pertama kalinya tahun ini dengan anak sulung.. Miss A rasa kalau isteri Izzue hamil peminat pun tak sabar nak tengok wajah anak Izzue.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *