Kadir Jasin jadi Batu Api mahu Lagakan Zahid dan Najib

“Sejak pemecatan Muhyiddin sebagai timbalan perdana menteri pada bulan Julai tahun lepas, Zahid muncul sebagai pemimpin Umno paling kuat dan paling popular dengan potensi untuk mencabar dan menggantikan Najib pada masa akan datang.

“Ada yang mengatakan dia adalah benar-benar lebih popular daripada Najib. Ini tidak terlepas daripada perhatian rangkaian dalaman Najib yang tidak memihak kepada Zahid,” kata wartawan veteran Datuk A Kadir Jasin.

Tak sayang mulut nampaknya si Kadir Jasin ni…. Duk nak jadi batu api laa pula sekarang… Nak melaga-lagakan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dengan Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi…. Dah takda kerja gamaknya.

Sudah-sudah laaa Kadir Jasin oiii…. Bukan tak tahu Kadir Jasin ni duk jadi batu api sebab arahan Tun Dr Mahathir Mohamad… Kononnya nak pertahankan Mahathir yang dah tewas dalam dua Pilihan Raya Kecil (PRK) baru-baru ni laa tu.

Yang Kadir Jasin sakit hati dengan Najib dan Zahid Hamidi dah kenapa?? Ada ke Najib dan Zahid Hamidi menyusahkan Kadir Jasin?? Tak ada kan?? Ohh… baru tahu, Kadir Jasin jeles laa tu tengok Najib dan Zahid Hamidi dapat berganding bahu mentadbir negara dengan jayanya.

Kadir Jasin dengan pemimpin pembangkang ni memang takda bezanya… Kerja duk main isu ‘low class’ iaitu mengenai poster gambar Najib dalam kempen pilihan raya… Dah bosan dah isu poster ni… Kadir Jasin dakwa, poster Najib tidak banyak berbanding Zahid Hamidi.

Relax laaa… Pasal gambar poster pun nak dijadikan isu…. Menggelabah bewak betul laa Kadir Jasin dan pemimpin pembangkang ni… Takda poster bukan bererti orang tak suka kita…. Lagipun yang bertanding dalam pilihan raya bukannya Najib… Buat apa nak letak muka Najib banyak-banyak.

Lain laa muka pemimpin pembangkang yang memang bersalah kes liwat… Walaupun dah jadi banduan… Pembangkang tetap meletakkan muka banduan tersebut dalam poster semasa berkempen… Bagus juga pembangkang buat macam tu… Senang orang tahu muka tu adalah muka si peliwat… Hahaha.. – AndyBolat/Utaranews.com-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *