Pemikiran Guan Eng dan Kit Siang lebih bahaya dari IS.

Hairan betul dengan pemimpin-pemimpin DAP ni… Kenapa pemimpin parti cina kiasu ni terlalu sensitif dengan kenyataan Mufti Pahang Datuk Seri Dr Abdul Rahman Osman berhubung gelaran kafir harbi kepada mereka yang menentang hukum Islam??

Abdul Rahman tujukan gelaran tersebut kepada mereka yang menentang hukum Islam… Bukannya ditujukan kepada DAP… Lagipun, Abdul Rahman takda kata pun yang DAP ni kafir harbi’.

Baru Andy ingat kenapa DAP melatah kuat sangat dengan kenyataan mufti Pahang ni… DAP kan tolak hukum Islam yang dibawa oleh Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang…. Sebab tu DAP terasa sangat,

Yang tak tahannya tu, pemimpin Veteran DAP Lim Kit Siang boleh dakwa kata Mufti Pahang ni lebih bahaya dari pejuang IS warga Malaysia Mohd Rafi Udin yang baru-baru ini mengugut mahu mengebom Bukit Aman.

Menurut Kit Siang, Abdul Rahman lebih bahawa dari Rafi Udin kerana Mufti Pahang itu bebas melakukan apa saja kerana tidak dipantau oleh polis unit cawangan khas berbanding Rafi Udin yang kini dalam pemantauan walaupun berada di luar Malaysia.

“Malaysia nampaknya langsung tiada pertahanan melawan pegawai agama berfikiran ala IS yang menyebarkan doktrin yang tiada beza dengan Is,” kata Kit Siang.

Sesuka hati jer kata Mufti Pahang tu lebih bahaya dari pengganas IS bagai…. Kit Siang dengan Lim Guan Eng tu yang sebenarnya lebih bahaya dari pengganas IS…. Dalam senyap buat kerja… Tahu-tahu dah musnah dah sasaran tu.

Sudah-sudahlah Kit Siang…. Tak payah nak tuduh orang…. Lagipun orang dah tahu Kit Siang dan Guan Eng ni memang anti-Islam pun… Kalau tak anti-Islam, takkan laa nak membantah membabi buta pelaksanaan hukum Islam… Dengar pun tak nak, tau nak bantah jer… Ni jenis lagi bahaya dari pengganas!!-AndyBolat/Utaranews.com-

One thought on “Pemikiran Guan Eng dan Kit Siang lebih bahaya dari IS.

  • 29/06/2016 at 6:19 am
    Permalink

    Pusing ikut mana sekalipun, DAP tetap kafit harbi. Ha ha ha…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *