Peserta Program ‘So You Think You Can Dance’ Muntah Atas Juri

Pertama kali dalam sejarah juri kena muntah dengan peserta program.. Kalau peserta marah sebab tak terpilih dan muntah atas juri tu boleh la diterima akal.. Tapi, seorang peserta program ‘So You Think You Can Dance’ berusia 12 tahun dah muntah atas juri Paul Abdul sebab terlalu teruja telah terpilih..

Tahani Anderson berasal dari Chicago dah menyertai uji bakat program itu.. Persembahan yang dilakukan Anderson telah mendapat markah tinggi dari tiga orang juri yang bertugas termasuklah Abdul..

Disebabkan dah berjaya terpilih untuk menyertai program itu, Abdul hampiri Anderson untuk peluk peserta cilik itu sebagai tanda Abdul bangga peserta cilik itu dah terpilih.. Tapi, tak lama selepas Abdul peluk, Anderson terus muntah..hahaha..

Eeeuuuwww.. geli sangat aih, tak tahu nak gambarkan apa yang di rasa oleh Abdul bila badan kena muntah.. Kalau Miss A mesti rasa loya tekak dan nak termuntah sekali.. Disebabkan dah kena muntah dari peserta cilik itu, Abdul berkata dia tak pernah alami kejadian seseorang muntah atasnya sambil ketawa..

Walaupun dah kena muntah masih lagi Abdul boleh ketawa.. Kalau orang lain Miss A rasa mesti dah mengamuk..

Budak tu dedahkan Abdul peluknya dengan sangat erat dan menyebabkan segala kegembiraannya terus keluar dan jatuh atas jaket Abdul..hahaha.. Macam-macam hal.. Kegembiraan peserta tu terletak pada muntahnya..  MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *