Ronnie anggap anak sebagai hadiah Hari Raya

Hampir 8 tahun mengimpikan memilik cahaya mata sendiri akhirnyu tahun ini penyanyi Ronnie dan isteri dapat beraya bersama cahaya mata sulung mereka.. Ronnie maklumkan Ramadhan ini dirasakan lebih bermakna bila ada kehadiran Raisya Umairah..

Sebelum ini setiap tahun pasangan ini menyambut hari raya Aidilfitri secara sederhana.. Kali ini, kehadiran Raisya telah memeriahkan suasana di hari raya nanti.. Disebabkan sangat teruja memiliki cahaya mata..

Segala persiapan untuk anak, Ronnie telah siapkan lebih awal.. Ronnie tak mahu membeli barang-barang raya untuk anaknya itu pada saat-saat akhir.. Untuk raya saja Ronnie dah pun membeli tiga pasang baju dan sempena raya Ronnie dah membeli gelang tangan emas..

Uolls nak tahu berapa umur anak Ronnie? Miss A ingatkan dah beli gelang tangan emas anak Ronnie dah besar, rupanya isteri dan anak Ronnie masih lagi dalam pantang.. Raisya baru saja berumur sebulan..

Nampaknya perasaan teruja Ronnie untuk miliki anak memang tak dapat disembunyikan.. Walaupun anak baru berumur sebulan Ronnie dah belikan gelang tangan emas, sepanjang menjaga isteri pantang.. Ronnie banyak mengambil alih tugas isteri dan membantu menjaga anak..

Setiap pasangan yang mendirikan rumahtangga pasti inginkan anak, setelah 8 tahun menunggu.. Akhirnya dikurniakan cahaya mata pastinya perasan teruja tu tak dapat digambarkan.. Kalau boleh semua benda nak di pakaikan pada anak..hehehe.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *