Ruhainies Bakal Jadi Isteri Ketiga Suami Adira AF?

Fuhh terkejut besar Miss A bila ternampak gambar yang dimuatnaik oleh seorang wanita yang dikenali sebagai ‘Datin Red’.. Semua mesti dah tahu kan siapa Datin Red? Madu pada penyanyi Adira AF dan juga merupakan isteri pertama pada Datuk Seri Adnan Abu..

Adira dah pun bergelar isteri kedua pada Datuk Seri Adnan yang lebih dikenali sebagai Dato Red.. Tengah dok scroll akaun Instagram Miss A terpandang satu gambar yang dimuatnaik madu Adira.. Gambar menunjukkan Datin Red dan Dato Red bergambar bersama pelakon muda iaitu Ruhainies..

Dari kapysen yang ditulis oleh Datin Red ialah, “No3 k bai”.. Kaypsen yang ditulis Datin Red memang timbulkan kontroversi panas.. Banyak pengikut Ig Datin meninggalkan komen sama ada kapysen yang ditulis Datin Red adalah benar atau sekadar suka-suka..

Ruhanies nak ke jadi bini ketiga Dato Red? Mahu meroyan rasanya Adira kalau tahu diri bakal dimadu lagi dengan isteri ketiga.. hahaha.. Kalau sekadar gurau, memang respect betul Datin Red, boleh buat benda macam ni gurauan..

Dato Red ada lagi 2 slot kosong kalau nak di isi, ucapan tu boleh jadi satu doa.. Tengok-tengok memang Dato Red dah bekenan di hati nak memperisterikan Ruhainies untuk jadi isteri ketiga..hahaha..

Apapun, sama-sama kita tunggu betul ke Ruhainies bakal jadi isteri ketiga.. Mungkin memang Datin Red nak cari yang ketiga untuk Dato Red?hahaha.. Kalau betul hebat betul Dato Red cari isteri cantik-cantik dan muda-muda belaka.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *