Akim Ahmad Dikritik Kerana Batalkan pergi Umrah

Sepatutnya pada tarikh 22 Jun lalu penyanyi Akim & The Majistret akan berangkat ke tanah suci Mekah untuk menunaikan umrah sebagai tanda syukur kumpulan muzik dorang dah berjaya dalam industri seni..

Sepatutnya Akim tak dapat nak menyambut perayaan Aidilfitri bersama isterinya Stacy yang pertama kali menyambut Aidilfitri sebagai mualaf dan seorang isteri.. Disebabkan Stacy tak bersama di Mekah, Stacy akan beraya di rumah keluarga di Johor..

Tapi, Miss A dapat tahu Akim sebenarnya dah batalkan hasrat tunai umrah bersama ahli kumpulan The Majistret.. Ahli kumpulan Akim dah pun berada di tanah suci Mekah untuk menunaikan umrah..

Akim batalkan hasrat itu sebab nak fokus pada perpindahan rumah dan nak bersama Stacy pada raya pertama memandangkan ini adalah kali pertama Stacy menyambutnya sebagai saudara baru..

Sebabkan dah batal hasrat untuk menunaikan umrah, Akim dah di kritik seperti menolak rezeki.. Rezeki Akim dah dijemput untuk menunaikan umrah di rumah Allah, tapi Akim dah tolak sebab nak beraya bersama Stacy..

Tak semua orang diberi peluang untuk menunaikan umrah dan di jemput ke tanah suci.. Tapi, Akim dah batal hasrat nak tunaikan umrah.. Kalau macam itu lebih baik tak payah di hebohkan sangat bila nak mengerjakan umrah..

Bila dah di hebohkan sangat nak pergi mengerjakan umrah tak jadi pergi memang kena hentam.. Datuk Siti Nurhaliza tak ada angin tak ada rebut tiba-tiba dapat tahu dah pergi mengerjakan umrah di bulan puasa.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *