Ezad Lazim sebenarnya Terkena ‘Santau’.. Bukan Penyakit Sinus..

Baru-baru ini, peminat Ezad Lazim telah menerima berita bahawa penyanyi itu dimasukkan ke hospital Ampang sebab dah muntah banyak kali dan mengalami dihidrasi iaitu kurang air dalam badan..

Tetapi, Ezad telah pun dibenarkan pulang kerana sudah kembali stabil.. Berita Ezad dimasukkan ke hospital agak mengejutkan.. Tapi, disebabkan Ezad pernah dedahkan dirinya dah menghidap penyakit Sinus..

Peminat menyangka Ezad dimasukkan ke hospital kerana muntah banyak kali adalah kesan sampingan yang dilalui oleh Ezad sebelum menjalani pembedahan selepas hari raya Aidilfitri tak lama lagi..

Rupa-rupanya, Ezad bukan mengalami muntah-muntah kerana penyakit sinus, menurut doktor yang merawat Ezad.. Doktor itu sendiri tak dapat mengesahkan punca sebenar penyakit yang di alami Ezad sehingga setiap hari muntah lebih 20 kali..

Pihak doktor dah cadangkan Ezad untuk dapatkan rawatan secara tradisional.. Pulang ke kampung Ezad di Kedah.. Ezad sekeluarga dibawa jumpa seorang ustaz dan jawapan yang diberikan ustaz tersebut memaklumkan Ezad dah kena santau..

Orang yang hantar santau itu sendiri adalah orang yang dikenali oleh Ezad sendiri.. Ingat lagi tak sebelum ini isteri Ezad yang sarat mengandung didakwa terkena sakit kanser? Dah pun menjalani pembedahan buang ketumbuhan dan selamat lahirkan anaknya..

Orang tu dah hantar ilmu hitam pada isteri Ezad dulu, mungkin ilmu hitam yang dihantar tak berjaya.. Ezad dah pun menjadi sasaran kedua individu yang berhati hitam itu.. Tapi, Ezad sekeluarga hanya fikir positif dan harap kesihatan kembali sihat seperti sedia kala..

Bulan puasa ni pun nak buat benda syirik, siapa agaknya orang yang dikenali Ezad tu ye? MissA/UtaraNews.com

2 thoughts on “Ezad Lazim sebenarnya Terkena ‘Santau’.. Bukan Penyakit Sinus..

  • 01/07/2016 at 11:29 am
    Permalink

    Sikit2 santau bagai…pergi lagi buat ujian lanjut dengan buat scope masuk kemera kat dalam perut tu. Takut nanti ulser ataupun kanser dah merebak baru terkial kial nak pergi hospital.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *