Suami Mahu Hanez Suraya Berhenti Berlakon..

Pelakon Hanez Suraya memang dah lama tak muncul di kaca TV, mula perlahankan aktiviti dalam industri seni selepas mendirikan rumahtangga dengan suami Romie Razin.. Sudah hamil sehingga melahirkan anaknya iaitu Putri Aleesya..

Rasanya dah hampir dua tahun Hanez cuti dari berlakon dan menerima tawaran.. Hanez dedahkan dah bersedia nak tinggalkan dunia seni dan suami juga memang nak tengok Hanez berhenti dari dunia seni dan fokus pada keluarga dan menjaga anak..

Bakal menamatkan industri seni buat seketika waktu, Hanez akan mula aktif dalam perniagaan sendiri.. Produk apa yang akan dihasilkan oleh hasil di bawah penjenamaannya masih tak didedahkan.. Suami Hanez sokong Hanez untuk aktif dalam perniagaan dan berhenti dalam industri seni..

Antara salah satu punca utama Hanez nak mula aktif dengan perniagaan sebab tak suka tunggu duit dari suami.. Dah bergelar isteri sepenuh masa, duit poket sendiri tak dak.. Kalau nak beli apa-apa kena tunggu duit dari suami..

Buka perniagaan sendiri Hanez rasa boleh mencari pendapatan sampingan untuk Hanez gunakan untuk berbelanja.. Kalau suatu hari nanti ditakdirkan bercerai dengan suami, tak ada la sibuk dan cari sumber pendapatan dengan kembali perlakon semula kan?hahaha.. MissA/UtaraNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *