Doakan Yang Baik-Baik Untuk Owner Nasi Lemak Pondan – Netizen

Setelah kejayaan Nasi Lemak Anak Dara di Shah Alam, Selangor telah membuahkan hasil yang memberangsangkan, hari ini, tiba giliran contender baru yang memasuki ke gelanggang nasi lemak selebriti ini.

Digelar sebagai Nasi Lemak Pondan, gerai nasi lemak ini dibuka di Cheras ini menjadi topik perbualan hangat netizen di laman media sosial apabila seorang pengguna Twitter telah memuatnaik beberapa keping gambar ke laman Twitter beliau yang kemudiannya menjadi tular.

Status yang dimuatnaik oleh pengguna Twitter Yien Asmady ini mendapat komen bercampur baur dari segenap warga laman sosial.

Namun, dalam banyak-banyak komen daripada netizen, status yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Facebook mengenai perkara ini yang ini paling menarik perhatian kami.

Sebaliknya, kita harus doakan yang terbaik buatnya dan membimbing ke arah yang lebih sempurna.

Apapun, kami berharap semoga perniagaannya berkembang maju. Bukan bermaksud menyokong sifat luarannya, tetapi menyokong bisnes yang dibuat.

Lebih baik menjual nasi lemak dari menjual maruah diri atau rasuah. Betul tak? – ac

One thought on “Doakan Yang Baik-Baik Untuk Owner Nasi Lemak Pondan – Netizen

  • 19/03/2017 at 8:26 pm
    Permalink

    dia ni berfikiran waras ke?? dah tau ada zakar.. yang pakai baju mekap macam perempuan nak tarik perhatian lelaki mana oii.. kalaulah naluri jiwa lembut sekalipun, ramai je lelaki yang minat seni-seni tapi elok je pakai baju dan gaya macam lelaki.. dari segi biologi pun, lelaki ada testosteron, boleh angkat benda lagi berat daripada perempuan. muscle lelaki pun lain daripada perempuan.. elok ko banyak-banyakkan buka buku ye.. takyahlah nak lawan fitrah manusia.. dalam dunia ni ada berapa bilion lelaki, berapa bilion perempuan..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *