Sophia Latjuba Cinta Baru Ariel

Penyanyi popular di Indonesia, Ariel dahulunya pernah mencetuskan kontroversi mengenai skandal video seks yang tersebar. Walaubagaimanapun vokalis band Noah itu kini menjadi menunjukkan contoh lebih baik terhadap nak gadis sulungnya, Allea Anata Irham.

Dalam kesibukan sebagai artis, Ariel akan berusaha meluangkan waktu untuk Allea. Salah satunya dengan menemani anaknya untuk berpuasa.

Kekasihnya Sophia Latjuba juga turut gembaira kerana Allea kini mampu menunaikan ibadah puasa. Ariel tak perlu lagi menjanjikan hadiah agar Allea jika mahu berpuasa.

“Dulu waktu kecil Allea mahukan hadiah jika berpuasa. Sekarang tidak lagi. Terkjut juga bila kali ini dia tak minta ganjaran kalau berpuasa,” katanya.

Ariel dan kekasih hatinya, Sophia Latjuba kini hangat diperkatakan menjalin hubungan cinta. Hubungan yang dijalin pasangan ini sehingga kini masih belum diketahui samaada akan berakhir dengan pernikahan.

Sophia Latjuba yang merupakan seorang janda memutuskan menerima Ariel Noah dalam hidupnya sudah hampir 2 tahun kebelakangan ini.

Cantik dan jelita berdarah campuran wajah Indonesia dan wajah barat membuat ibu kepada penyanyi Eva Celia ini digelar hot mama. – hc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *