Aliff Syukri Hantar Bibik Ke Balai, Kantoi Mencuri Barang Bernilai Hampir RM100K

Baru minggu lepas kecoh mengenai pembantu rumah Dato’ Aliff Syukri yang kantoi mencuri barang peribadinya. Bukan main mengamuk lagi Dato’Aliff, namun beliau masih lagi memberi peluang dan tidak melaporkannya pada polis.

Dan terbaru, Dato’ Aliff sekali lagi naik angin apabila bibik yang dianggap malaikat rupanya sebaliknya. 6 orang bibik dan tukang kebun bersubahat mencuri dan telah lari. Melampau!

Bibik yang dianggap malaikat rupanya..

Bibik yg dianggap malaikat rupaya sebaliknya. Bibik dan tukang kebun 4 penjenayah sedang berlegar dimalaysia..sy harap anda berhati2..

Bibik mencuri dan lari

apa bila kes pembantu sy mencuri sy memng naik marah dan mereka merayu utk tidak di hntar polis sy termakan rayu atas dasar balas kesian sesama manusia.. ttp bila jmereka bertiga dan seorg lelaki suami beliau sebagai tukang kebun pun turut berkerjasama utk mencuri wang dan jam dan cincin saya bernilai rm100k sy tidak percaya sudah pada bibik yg gaya bak malaikat dan sy tekad melaporkan pd polis walapun sy tidak sampai hati dan menyeru polis menangkap dan membenteras mereka yg sedang berlegar2 disini🙏🏻 supaya tidak ada pagi org yg terkena nasib seperti saya🙏🏻🙏🏻 . . sy yakin polis malaysia hebat 💪🏻 berani kerana benar . hp saya yg lama juga hilang anda boleh menghubungi no tel manager sy di profile jika ada sebarag urusan yg serius🙏🏻diatas..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Maaf bibik kali ni sy tak akan cair dgn rayuan mereka.. yg seblum ni maid curi dan saya tak buat report ttp lari dan mencuri.. kali ni sy tekad hantar ke polis. bibik yg dianggap malaikat rupaya sebaliknya. 6org bibik dan tukang kebun 4penjenayah sedang berlegar dimalaysia..sy harap anda berhati2..

Video penuh boleh tengok di facebook Datuk Aliff Syukri  @Aliff Syukri Terlajak Laris. – ob

https://www.facebook.com/DatoAliffSyukriKamarzaman/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *