Bodybuilder Disangka Jennifer Lopez Kerana Mempunyai Wajah yang Sama

Terima kasih kepada media sosial, proses untuk mencari kembar seiras selebriti di zaman sekarang telah menjadi sangat mudah berbanding sebelum ini.

Baru-baru ini, seorang jaguh bina badan yang berusia 28 tahun dari Houston telah menjadi viral disebabkan oleh wajahnya yang menyerupai pelakon/penyanyi dan penari terkenal Hollywood, Jennifer Lopez.

Janice Garay yang dikenali daripada akaun Istagram miliknya, @JayFroumHouston, sering memuat naik gambarnya dengan rambut yang diikat tinggi dan dipasangkan dengan sepasang subang yang bulat.

Gambarnya itu telah membuatkan orang ramai menyatakan yang Janice kelihatan seperti JLo dalam gaya classiknya.

Followers Janice kini sudah mencecah sehingga 133 ribu dan terdapat juga khabar angin menyatakan yang JLo juga telah mengikuti Janice di Instagram.

Janice yang menggelarkan dirinya Jay from Houston telah merujuk dirinya sebagai ‘The Girl Who is Breakin’ The Internet’ pada bio akaun media sosialnya.

Selain itu, Janice juga pernah sebut mengenai persamaan itu di akaun
Instagramnya dengan menulis, “Jadi, apa yang anda ingin beritahu kepada saya adalah semua orang mempunyai kember dan @jlo adalah milik saya? Saya akan mengambilnya!”

Sementara itu, meskipun selebriti mempunyai jadual yang sangat sibuk dan padat, mereka juga terkenal untuk memberi reaksi kepada perbandingan kembar yang dilakukan oleh peminat mereka.

April lalu, Scarlett Johansson terkejut melihat persamaan yang ada pada Geraldine yang berusia 72 tahu telah mengajaknya untuk minum bersama. –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *