Wonder Woman Dikatakan Bakal Muncul dalam filem The Flash: Flashpoint

Filem Warner Bros, The Flash: Flashpoint masih tidak mempunyai pengarah ataupun tarikh rasmi tayangan tetapi ia mungkin bakal menerima bantuan lain daripada DC Extended Universe.

Menurut analisis Forbes mengenai kejayaan komersial pengarah Wonder Woman, Patty Jenkins, mereka berpendapat bahawa Gal Gadot bakal muncul dalam filem Flash yang merupakan filem solo Flash tetapi juga akan menampilkan beberapa superhero tambahan DC.

Cyborg telah diumumkan menjadi sebahagian daripada pelakon filem itu sejak tahun lepas tetapi jika filem itu diadaptasi daripada komik 2011 DC, filem Flashpoint pasti akan mempunyai lebih ramai superhero yang akan muncul dan bergabung dalam filem itu.

Laporan Fobes itu juga menambah yang Wonder Woman juga berpotensi untuk muncul dalam filem Batman atau filem jaringan Warner Bros. Selain itu, Wonder Woman juga bakal muncul pada bulan November ini di dalam filem Justice League dan pada tahun 2019 dalam sekuel kedua Wonder Woman.

Filem The Flash telah mengalami perkembangan yang riuh bersama Phil Lord dan Chris Miller yang juga telah menulis cerita asal, tetapi menolak tawaran menjadi pengarah filem itu. Ia kemudian berjaya hasil penulis Seth Grahame-Smith yang melakukan debutnya sebagai pengarah dan kemudian diambil alih oleh Rick Famuyiwa yang meninggalkan projek itu pada bulan Oktober 2016.

Meskipun telah melibatkan ramai pembuat filem dari Robert Zemeckis ke Sam Raimi, namun filem Flash masih belum mempunyai pengarah.

Sementara itu, filem The Flash: Flashpoint akan dibintagi oleh Ezra Miller (Barry Allen), Kiersey Clemon (Iris West), Billy Crudup (Henry Allen) dan Ray Fisher (Cryborg). –utaranews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *